Locatie Hambaken

Meer! met elkaar Hambaken BBS Hambaken, Het Wielsem 1

Er zijn geen activiteiten in de basisschoolvakanties. Meer informatie: Karima Khtoura, mobiel 06 46 75 28 56, K.Khtoura@divers.nl

MEER! met elkaar Hambaken heeft haar plek in een levendige wijk gevonden. De initiatiefgroep Hambaken zorgt voor een afwisselend activiteitenaanbod, waar nieuwe deelnemers altijd welkom zijn. Ook als je zelf ideeën hebt voor leuke activiteiten en daar actief mee aan de slag wilt, ben je van harte welkom bij deze locatie.

  • Gezocht: taalvrijwilligers De taalgroep van MEER! Hambaken wordt bijzonder goed bezocht. Vind je het leuk om vrouwen te helpen bij het oefenen van Nederlands spreken en begrijpen? Dan kunnen we jou goed gebruiken als vrijwilliger! Een achtergrond in het (taal)onderwijs is niet nodig. Wij vragen van onze vrijwilligers een redelijke beheersing van de Nederlandse taal, geduld en plezier in het contact maken met vrouwen van over de hele wereld.
  • Info-ochtenden Op de info-ochtenden op dinsdag staat elke week een ander onderwerp centraal. Soms is er een gastspreker, soms praten de vrouwen onderling over een bepaald thema. Het kan gaan over gezondheid, opvoeding, budgettering, persoonlijke ontwikkeling of… waar wil jij over praten? Laat het ons weten.

Klik hier voor het wekelijkse activiteitenaanbod.